Thuis » Robert Pattinson: Een reis door zijn filmcarrière

Advertentie

Robert Pattinson: Een reis door zijn filmcarrière

Robert Pattinson, geboren in Londen, Engeland, heeft een opmerkelijke reis afgelegd in zijn filmcarrière. Zijn eerste grote doorbraak kwam met de rol van de knappe vampier Edward Cullen in de Twilight-filmserie, gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer. Hoewel deze rol hem wereldwijde bekendheid bracht, zocht Pattinson naar manieren om zijn acteertalent verder te ontwikkelen en zich te onderscheiden van zijn tieneridoolstatus.

Na Twilight koos hij voor uitdagende en diverse rollen in films als “Water for Elephants”, “Remember Me” en “Cosmopolis”, waarin hij zijn veelzijdigheid en diepte als acteur kon laten zien. Zijn bereidheid om risico’s te nemen en zich te engageren met complexe personages leverde hem lof op van zowel critici als het publiek.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie